Fișe de lucru matematică

Fișe de lucru matematică

img

Resurse pentru grădiniță și clasa pregătitoare pentru a deveni cursanți pe tot parcursul vieții

Atitudinea

Atitudinile părinților – pozitive sau negative – pot influența comportamentul copiilor în legătură cu matematica și, în final, performanța lor.

Încurajarea

Încurajează-ți copilul să exceleze la matematică, deoarece va avea ca rezultat o înțelegere mai bună a acesteia și oportunități sporite atât în viață cât și în cariera sa.

Pentru mulți copii, pe durata școlii, matematica este un adversar de temut. Pentru a-i face față este nevoie doar de o hărtie și un creion, însă este nevoie și de foarte multă perseverență.

Fișele noastre de lucru gratuite acoperă toate abilitățile de matematică pentru grădiniță și clasa pregătitoare. Vom încerca în timp să realizăm exerciții de matematică și pentru clasa I. Sperăm, cu exercițiile noastre, să ajutăm copiii să-și dezvolte obiceiuri bune de studiu și să exceleze la școală.

Kids @ Kidsworld Creche

img

E - Learning

img

EduPub este o platformă educațională cu exerciții și teste sub forma unor fișe printabile, dar și jocuri educaționale în format EXCEL interactiv.
Aici copiii se pot familiariza cu primele noțiuni de matematică, de la învățarea culorilor, mărimilor, pozițiilor și până la adunări și scăderi.
Folosind platforma educațională EduPub, de la literele alfabetului și până la formarea propozițiilor, exercițiile sunt prezentate într-o manieră atractivă, buburuze, fluturi, păsări, animale, balauri sau nave spațiale vor însoți prichindeii în aventura lor educațională.

Platforma EduPub nu înlocuiește manualele școlare sau materialele oferite de cadrele didactice în cadrul procesului de învățământ.

Platforma EduPub trebuie privită ca un sistem online de exersare și verificare a cunoștințelor acumulate la grădiniță și orele de curs.

Tematica exercițiilor

img
Rebus educativ
Colorăm și învățăm
Vocabularul în imagini
Arta limbajului
Matematica de zi cu zi
Basme și fabule
img

Fișe de lucru cu exerciții de matematică, arta limbajului și vocabular în imagini, rebus educativ, teste geografie și istorie, planșe de colorat și povești