Politica de confidențialitate

Platforma www.edupub.ro nu solicită înregistrarea utilizatorilor prin crearea unui cont și nu solicită date cu caracter personal.

Platforma edupub nu încurajează SPAM-ul, nu furnizează adresa clientului de e-mail sau alte date personale către terți (persoane fizice sau juridice), nu vinde, nu face schimburi de adrese de e-mail obținute prin intermediul www.edupub.ro.

Conform cerințelor Legii nr. 677/2001 pentru protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulație a acestor date, modificată și completată și ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal și protecția vieții private în sectorul comunicațiilor electronice, EDUPUB SRL, prin www.edupub.ro, are obligația de a administra în condiții de siguranță și numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le-ai furnizat despre tine, despre un membru al familiei tale ori despre o altă persoană.

Scopul colectării adreselor de e-mail este cu scop informativ, pentru:

  • Statistici;
  • Oferte de produse și servicii noi;
  • Soluționarea întrebărilor, cererilor și/sau reclamațiilor adresate către edupub.ro;
  • Newsletter-e și realizarea de studii de piață și marketig despre produsele și serviciile edupub.ro;
  • Concursuri și promovarea serviciilor, reducerilor oferite de www.edupub.ro;
  • Alte informații care țin de edupub.ro.

 

În momentul în care platforma www.edupub.ro va suferi modificări sau îmbunătățiri, vom solicita crearea unui cont și autentificarea utilizatorilor pentru a accesa conținutul site-ului. De aceea vă sfătuim să vizitați frecvent pagina de Termeni și Condiții precum și pagina de Politici de Confidențialitate, pentru a vă asigura că ați luat la cunoștință de schimbările produse și de noii termeni.