Povești

img

Învățarea academică mai ușoară

Povestirea pentru copii reprezintă o piatră de temelie pentru învățarea academică. Mulți copii au obiceiul de a învăța pe de rost, fără a înțelege subiectul. Povestirea, ca o activitate obișnuită, poate ajuta copiii să înțeleagă mai bine ceea ce citesc.

Uneori, predarea subiectelor școlare ca o poveste interesantă (exemplu, o lecție istorică plictisitoare poate fi transformată într-o poveste istorică interesantă) îi poate ajuta să înțeleagă mai bine și să combine curiozitatea.

Îmbunătățește abilitățile de ascultare şi competența verbală

Majoritatea copiilor au, de obicei, o atenție mai redusă și le este dificil să se concentreze pe ceva lung. De asemenea, ei sfârșesc să vorbească mai mult, decât să asculte. Poveştile pentru copii asigură că nu sunt doar mai atenți, ci și dornici să asculte și să înțeleagă.

Citirea poveștilor copiilor dvs. ajută la familiarizarea acestora cu limba, precum și la învățarea de noi cuvinte și fraze. Aceasta este, de asemenea, o modalitate excelentă de a-i învăța în mod regulat cuvintele și pronunția.

Copiii învață să citească și să scrie după ce au învățat să vorbească și să asculte

  • Basmele îi învață pe copii că durerea și eșecul fac parte din viață la fel de mult ca fericirea și succesul
  • Basmele ajută la dezvoltarea memoriei și încurajează concentrarea
  • Basmele dezvoltă imaginația și deschiderea către idei și gânduri libere
  • Basmele ajută la cunoașterea propriei culturi și a rădăcinilor

Plăcerea de a citi

Basmul citit copiilor înainte de culcare este un moment special care, încet-încet, se transformă într-un obicei și o parte a vieții.

Citirea basmelor cu pasiune va transforma ascultătorii de azi în cititorii de mâine.
Ajută-l să dezvolte pasiunea de a citi.

Educația începe acasă

Basmele au un rol important în viața unui copil – el învață că există și alte popoare, și alte culturi, la fel de bogate și interesante, își îmbogățește vocabularul, dar începe și să înțeleagă lumea în care s-a născut.

Povești, Fairy Tales, Märchen, Tündérmesék

Testimoniale

Recomandările noastre

img