Termeni și condiții de utilizare

Acești Termeni și Condiții de utilizare se aplică exclusiv accesului și utilizării de către Dvs. a site-ului www.edupub.ro.

Conținutul acestui site este dedicat copiilor de grădiniță și elevilor din învățământul primar.

Site-ul www.edupub.ro este o platformă educațională, proprietate directă a S.C. EDUPUB SRL, având datele de identificare J03/764/2016, CUI 12740789, cu sediul în județul Argeș, com. Voinești , reprezentată de Dna. Florentina Yildizoğlu, în calitate de administrator.

Vizitarea site-ului, interacțiunea cu acesta și folosirea resurselor existente pe platformă reprezintă acceptarea de către Dvs. a acestor Termeni și Condiții. Acordul de utilizare sau comandă produse produce efecte juridice între Dvs. ca utilizator și SC EDUPUB SRL. Acceptarea se consideră fără rezerve.

Dacă nu sunteți de acord cu acești Termeni și cu aceste Condiții de utilizare, nu accesați acest site, nu utilizați informațiile și materialele conținute pe site.

Revizuiri ale termenilor și condițiilor

Ne rezervăm dreptul, fără notificarea în prealabil a utilizatorului, să revizuim informațiile de pe site, să modificăm conținutul și să adăugăm noi informații, în funcție de evoluția și structura acestuia. Utilizatorii sunt obligați să accepte aceste modificări și să le ia la cunoștință.

Orice exercițiu sau aplicație nou apărută pe www.edupub.ro va fi supusă acestor Termeni și Condiții.

De aceea, vă sfătuim să vizitați frecvent pagina de Termeni și Condiții precum și pagina de Politici de Confidențialitate, pentru a vă asigura că ați luat la cunoștință de schimbările produse și de noii termeni.

Definiții și Descrierea serviciilor oferite de ww.edupub.ro

  • Teste – este un produs virtual sub formă de grilă care conține un număr de întrebări pentru o materie dată (matematică, limba română, istorie, geografie)
  • Servicii – testele, jocurile educative (rebus, labirint, puzzle, sudoku) și exercițiile comercializate individual
  • Utilizator – orice persoană fizică care accesează și utilizează platforma educațională edupub.ro
  • Vizitator – orice persoană fizică ce accesează platforma educațională edupub.ro în scop informativ

EduPub este o platformă care îi ajută pe copii să-și verifice cunoștințele acumulate la școală, cu teste dar și cu exerciții, în format PDF. Am încercat, pe cât posibil, să realizăm testele și exercițiile în conformitate cu programa școlară. Platforma EduPub nu înlocuiește manualele școlare sau materialele oferite de cadrele didactice în cadrul procesului de învățământ. Platforma EduPub trebuie privită ca un sistem online de exersare și verificare a cunoștințelor acumulate la orele de curs.

Pentru a utiliza platforma edupub aveți nevoie de un PC, laptop sau tabletă cu acces la internet.

EduPub pune la dispoziție următoarele:

Fișe de lucru printabile pentru copiii de grădiniță și preșcolari

utile pentru a exersa litere, sunete, cuvinte, citirea, scrierea, numerele, culorile, formele geometrice și multe alte abilități de grădiniță, clasa pregătitoare și clasele I-IV. Toate foile de lucru sunt documente PDF pentru o imprimare ușoară însoțite și de soluțiile la exerciții.

Fișe de lucru printabile pentru matematică

acoperă aproape întreaga gamă de abilități de matematică a școlii elementare, de la culori, forme geometrice, clasificare, sortare, ordonare, comparație, numere până la adunarea, scăderea și multe altele. Toate foile de lucru sunt documente PDF pentru o imprimare ușoară însoțite și de soluțiile la exerciții.

Fișe de lucru printabile pentru vocabular

pot fi folosite pentru a exersa și îmbunătăți vocabularul, recunoașterea cuvintelor după imagine.

Fișe de lucru printabile pentru arta limbajului

aici veți găsi Fișe cu literele alfabetului, primul sunet-prima literă, vocale, consoane, diacritice, grupuri de sunete, despărțirea în silabe și multe altele.

Teste de verificare a cunoștințelor la Geografie și Istorie

sunt sub formă de grilă, inclusiv soluțiile la teste, urmând programa școlară pentru elevii claselor IV- VIII. Ele sunt create pentru o verificare a cunoștințelor dar și pentru pregătirea pentru teze sau evaluare națională.

Fișe de lucru tip Labirint, Puzzle, Cuvinte încrucișate sau Sudoku pentru copii

Aceste Fișe sunt în același timp distractive și educative, acest tip de exerciții poate avea un rol important în dezvoltarea copilului. Ele reprezintă nu numai un mod de a ține copilul în liniște pentru 10 minute ci și o cale de îmbunătățire a memoriei, a vocabularului, crearea unei legături dintre ochi și mână.

Copiii trebuie să-și folosească imaginația și să dezvolte strategii cu privire la modul de realizare a exercițiilor de acest tip.

Jocurile tip Labirint, Puzzle sau Sudoku pot ajuta copilul să înțeleagă cum, urmând indicații pas cu pas, poate să-și atingă obiective în viață. Abilitățile de conștientizare a culorilor, a literelor, a cifrelor și a altor informații obținute în timp ce joacă puzzle-uri sunt foarte importante. Întrucât toți copiii sunt unici, puzzle-urile pot fi principalul lor mijloc de înțelegere a unor teme precum literele alfabetice.

Depășirea provocărilor pe care le implică rezolvarea puzzle-urilor, a labirinturilor și a cuvintelor încrucișate le oferă copiilor un sentiment de mândrie și respect de sine. Acest lucru nu numai că le crește încrederea în sine, ci îi pregătește și pentru alte provocări din viață.

Aceste Fișe de lucru sunt realizate de EduPub în patru limbi, respectiv limba română, limba germană, limba engleză și limba maghiară.

Planșele de colorat

sunt in format PDF, ușor de printat și sunt structurate pe diverse teme, de la Flori, Frunze, Prințese până la Anotimpuri sau Mandala pentru copii.

Copiii desenează pentru a exprima ceea ce simt și gândesc. Prima scriere a ființei umane a fost desenarea, nu scrierea. (Marjane Satrapi).Desenul este o modalitate de exprimare deosebit de importantă pentru copiii care nu au încă abilități verbale de a-și comunica sentimentele. Desenul ajută, de asemenea, la dezvoltarea abilităților manipulative care îi vor ajuta pe copii să scrie. Desenând, copii își pot dezvolta independența artistică, gândirea creativă, copiii pot căpăta noi experiențe și noi orizonturi, pot visa.

Povești

De ce povești pe un site educațional? Site-ul se adresează copiilor, iar când spunem copii spunem copilărie, iar o copilărie fără povești nu mai este copilărie. O poveste este primul pas al unui copil către litere, sunete, imagini, curiozitate, vise, înțelegerea lumii din jur. Deși există în basme teme care sunt nerealiste, efectul general este pozitiv și oferă elemente fundamentale pentru dezvoltarea copiilor. Basmele oferă copiilor un loc sigur pentru a explora ideea că viața nu este întotdeauna ușoară, că lucrurile pot merge prost, iar oamenii nu au întotdeauna cele mai bune intenții. În același timp, deoarece personajele „bune” sunt de obicei răsplătite la sfârșit, este o modalitate de a consolida pozitiv importanța de a fi amabil, grijuliu și sincer.

Utilizarea materialelor EduPub protejate de dreptul de autor

Site-ul www.edupub.ro și întregul conținut al acestuia, inclusiv, fără limitare, orice documentație, conținut, text, date, grafică, imagini, butoane, video, software, interfețe sau alte materiale și lucrări de autor, sunt materiale cu drepturi de autor deținute de SC EDUPUB SRL și este protejat conform legislației proprietății intelectuale și a drepturilor de autor.

Design-ul site-ului este proprietatea SC EDUPUB SRL și este protejat de aceleași legi.

Denumirea ”edupub.ro”, sub orice formă apare pe site precum și simbolurile asociate nu pot fi folosite fără acordul SC EDUPUB SRL și numai în legătură cu serviciile SC EDUPUB SRL oferite prin platforma www.edupub.ro. Marca EduPub este marcă înregistrată.

Toate drepturile sunt rezervate.

Permisiunea este acordată pentru a vizualiza, a descărca și a tipări „Materiale” sau părți de „Conținut” de pe această platformă pentru uz personal non-comercial și nu pentru revânzare sau distribuție ulterioară în vederea obținerii de foloase de orice natură. Profesorii și tutorii pot tipări și utiliza copii ale foilor de lucru pentru a fi utilizate în clasă, acasă sau în centrul de îndrumare, dar nu pentru revânzare sau distribuție ulterioară cu scopul obținerii de foloase de orice natură. Orice altă utilizare a materialelor de pe acest web site, inclusiv reproducerea în alte scopuri decât cele menționate mai sus, modificarea, distribuirea sau republicarea, fără permisiunea scrisă prealabilă a EduPub, este strict interzisă. Pentru orice întrebări ne puteți contacta la contact@edupub.ro.

Cu excepția cazului în care sunt autorizați în mod expres de noi sau în acești Termeni, nu puteți copia (cu excepția celor menționate mai sus), reproduce, publica, expune, distribui, disemina, difuza, modifica, crea lucrări derivate din, închiria, vinde, atribui o licență, transfera, afișa, transmite, sau colecta într-o bază de date sau în orice mod de exploatare comercial Materialele în întregime sau parțial.

Nu veți, în niciun fel, fără aprobarea noastră scrisă în prealabil, decompila, dezasambla, sau încerca să descoperiți orice cod sursă, sau software aparținând site-ului.

Utilizatorii înțeleg că nu au niciun drept de proprietate intelectuală sau alte asemenea pentru orice informație creată sau generată de accesul pe site sau din efectuarea testelor noastre.

În situația în care se încalcă clauza de ”utilizare în scop non-comercial, revânzare sau distribuire ulterioară în vederea obținerii de foloase de orice natură”, persoana care se face responsabilă de încălcare va suporta plata unor daune interese in cuantum de 5000 EUR.

Utilizarea platformei www.edupub.ro

Toate persoanele care accesează platforma www.edupub.ro declară pe propria răspundere că au capacitatea de folosință și de exercițiu necesară.

Puteti descărca Conținutul, însă doar pentru folosul personal non-comercial sau la orele de clasă și ne-comercial și cu condiția de a vă conforma cu informațiile referitoare la dreptul de autor (copyright) și alte drepturi de proprietate intelectuală.

Utilizatorul este de acord să nu acceseze serviciile EduPub prin oricare alte mijloace în afară de interfața furnizată de EduPub.

Este interzis să utilizați site-ul în scop de publicitate sau pentru orice fel de cerere sau ofertă cu caracter comercial.

Nu puteți stoca nici o porțiune semnificativă a conținutului sub nicio formă, indiferent dacă sunt fișiere de arhivă, fișiere care pot fi citite de calculator sau orice alt suport.

Orice utilizare neautorizată sau interzisă a site-ului sau a Materialelor poate supune persoana vinovată la răspunderea civilă și urmărirea penală în conformitate cu legile aplicabile.

Siguranța pentru utilizatori

Site-ul www.edupub.ro este un site pentru copii și nu vor fi permise mesaje, imagini, publicitate sau orice alt fel de material cu caracter ilegal, obscen, pornografic, amenințător, instigator, scandalos, fals, defăimător sau abuziv. Nu sunt permise sub nici o formă materiale ce ar putea constitui sau încuraja comportamente ce pot da naștere la infracțiuni.

Avem toleranță zero pentru hărțuire, mobbing, rasism și discriminare de orice fel. Este interzisă utilizarea site-ului în scop de publicitate sau orice fel de cerere sau ofertă cu caracter comercial.

Platforma edupub își asumă responsabilitatea celor trimise prin e-mail și nu poate fi trasă la răspundere în cazul unor atacuri de către hackeri sau persoane care nu aparțin echipei edupub, pentru daunele suferite.

Părinții sau tutorii sunt responsabili pentru educarea și protejarea copiilor în scopul evitării abuzurilor de orice fel la adresa copiilor.

Platforma edupub va face tot ce se poate pentru a întâmpina situațiile neplăcute.

Exonerarea de răspundere

Orice utilizator care vizitează și folosește conținutul site-ului edupub în scopuri proprii, o face pe propria răspundere.

Utilizatorii înţeleg că folosirea site-ului şi a serviciilor oferite de platforma edupub este pe propria lor răspundere şi înţeleg că toate serviciile oferite de platforma edupub, conţinutul site-ului, precum şi orice software sunt furnizate ca atare, lipsite de garanţii, platforma edupub și SC EDUPUB SRL neputând oferi garanţii precum creşterea productivităţii, creșterea atenţiei sau a inteligenţei persoanelor testate.

Prin prezenta sunteți de acord să exonerați de răspundere site-ul www.edupub.ro pentru orice acțiune judiciară sau extrajudiciară care provine în urma neutilizării corecte sau frauduloase a site-ului.

Platforma educațională edupub a fost și va fi mereu testată să funcționeze pentru ultimele versiuni de browsere cel mai des utilizate (Internet Explorer, Firefox, Google Chrome, Opera). Astfel, platforma edupub poate fi utilizată pe diverse suporturi hardware (PC, laptop, tabletă).

Firma EDUPUB SRL nu se face răspunzătoare pentru nefuncționarea platformei din cauza unor sisteme hardware sau software neactualizate.

SC EDUPUB SRL nu răspunde pentru defecțiunile datorate serverului pe care este găzduit site-ul, pentru daunele sau virușii ce ar putea să vă afecteze computerul în urma descărcării oricărui material, informații, texte, imagini video sau audio, de pe acest site sau pentru problemele cauzate de funcționalitatea conexiunii la Internet, după cum nu este răspunzatoare de riscurile specifice utilizării site-urilor informatice (viruşi, alte elemente sau acţiuni care pot provoca daune specifice Internetului şi tehnologiilor digitale, inclusiv violarea securităţii informaţiilor).

SC EDUPUB SRL nu va fi răspunzătoare față de utilizator sau față de orice altă terță parte, pentru orice îmbunătățire, modificare, suspendare sau întrerupere temporară a serviciului.

Link-uri

Site-ul www.edupub.ro poate conține link-uri către alte site-uri externe sau resurse, aflate în proprietatea EDUPUB SRL sau operate de către alte părți. Aceste link-uri le puteți accesa numai dacă doriți. Deoarece edupub nu are nici un control asupra conținutului acestor site-uri, EDUPUB SRL nu este răspunzătoare pentru disponibilitatea sau funcționalitatea acestora.

EDUPUB SRL nu autorizează conținutul și serviciile furnizate de aceste site-uri și nu poate fi făcută responsabilă, direct sau indirect, pentru orice pagubă sau pierdere cauzată în urma accesării acestor link-uri.

Folosirea modulelor COOKIES

Un modul cookie este un fișier de dimensiuni mici, preluat din mediul online, care va cere permisiunea să fie plasat pe hard-disk-ul dumneavoastră. Odată ce vă dați acceptul, fișierul este imediat adăugat într-un folder special și va putea fi folosit pentru analize ale traficului pe Internet sau ca să înștiințeze doar atunci când un anume website este vizitat. Modulele cookie le permit aplicațiilor web să interacționeze cu dumneavoastră ca și cum ar fi persoane reale. Astfel, aplicația web își poate ajusta funcțiile la nevoile dumneavoastră specifice, la preferințele dumneavoastră, prin culegerea și memorizarea de informații particularizate.

Cookies nu produc daune sistemului instalat pe calculatorul dumneavoastra sau fisierelor si doar website-ul care a trimis acel cookie specific poate citi, modifica sau sterge acel cookie. Pe ansamblu, modulele cookie ne ajută să vă oferim un website calitativ superior, permițându-ne să monitorizăm ce pagini considerați dumneavoastră că vă sunt utile și ce pagini nu vă stârnesc interesul. Sub nicio formă un modul cookie nu ne va oferi accesul direct în calculatorul dumneavoastră sau la datele confidențiale, altele decât acelea pe care sunteți de acord în mod explicit să ni le împărtașiți.                                     .
Puteți în orice moment să vă dați acordul sau să refuzați instalarea modulelor cookie în sistemul dumneavoastră. Deși cele mai multe browsere web le vor accepta în mod automat, dumneavoastră puteți modifica manual setările, cerând browserului să refuze acele module cookie pe care nu le doriți prezente în sistemul dumneavoastră. Alegând să faceți asta, însă, accesul la serviciile website-ului nostru ar putea fi restricționat.

Legislație aplicabilă și jurisdicție

Aceste Condiții de Utilizare se află sub jurisdicția legilor din România. Astfel, instanțele competente din România vor avea jurisdicție exclusivă asupra oricăror dispute ce vor apărea între părți din cauza sau în legătură cu prevederile Condițiilor de Utilizare și/sau conținutul site-ului.

Orice litigiu, controversă sau reclamație vor fi soluționate conform legii.